8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuchařská pohotovost - Kančí paštika

fotka Kuchařská pohotovost - Kančí paštika
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Kuchařská pohotovost - Kančí paštika:

300 g kančího ořezu  | 300 g vepřového bůčku  | 200 g jater  | 100 g uzené slaniny  | 200 ml červeného vína  | 100 ml koňaku  | 50 ml ginu (borovičky)  |  mletý pepř, mleté nové koření, mletý jalovec  |  bobkový list, čerstvý tymián, cukr, sůl

Postup přípravy receptu Kuchařská pohotovost - Kančí paštika:

Očištěné maso i slaninu nakrájíme na kostky, smícháme s namletým kořením, zalijeme vínem a koňakem, přidáme špetku cukru, sůl, bobkový list a tymián. Promícháme a necháme v chladu marinovat, nejlépe 24 hodin. Zaleželé maso pečeme pod pokličkou při 170 stupních 2 až 3 hodiny, dokud nezměkne. Poté scedíme sádlo, které dáme stranou. Vybereme bobkové listy, větvičky tymiánu a vychlazené maso umeleme spolu s vepřovými nebo kančími játry. Vše důkladně promícháme, dochutíme solí, pepřem a borovičkou nebo ginem a naplníme do sklenic. Zalijeme vrstvou rozpuštěného sádla, které jsme předtím slili, a zavařujme zhruba hodinu při 80 stupních.

Rady:
Vyberte jen kančí ořezky bez šlach.
K přípravě kančí paštiky je nejlepší sladké červené víno.
Koňak můžete nahradit brandy.



Čtěte také článek o Kuchařské pohotovosti:

Kuchařská pohotovost zachrání vaše oslavy!




Fotky receptu Kuchařská pohotovost - Kančí paštika:

Kuchařská pohotovost - Kančí paštika
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Kuchařská pohotovost - Kančí paštika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !