Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kulajda se sušenými houbami, koprem a vejcem

fotka Kulajda se sušenými houbami, koprem a vejcem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kulajda se sušenými houbami, koprem a vejcem:

1 ks Maggi Zlatý slepičí bujon  | 1/5 l smetany  |  máslo  |  hladká mouka  |  ocet  | 100 g sušených hub  | 2 ks brambory  | 1 svazek svazek čerstvého kopru  | 8 ks vařených křepelčích vajec  |  sůl a pepř podle chuti  | 1 ks cibule

Postup přípravy receptu Kulajda se sušenými houbami, koprem a vejcem:

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku, metlou do jíšky zašleháme vývar z MAGGI Zlatého slepičího bujónu, uvedeme do varu a necháme pomalu vařit 1 hodinu. Takto připravenou řídkou směs scedíme do dalšího hrnce a přidáme na kostky nakrájené oloupané brambory a sušené houby.
Pomalu vaříme, dokud nejsou brambory téměř měkké, dochutíme solí, pepřem, octem, přidáme smetanu a před podáváním vmícháme přesekaný čerstvý kopr a vařená křepelčí vejce.


Fotky receptu Kulajda se sušenými houbami, koprem a vejcem:

Kulajda se sušenými houbami, koprem a vejcem
Fotky vložil: hanina51 
Hodnocení receptu Kulajda se sušenými houbami, koprem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !