Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře a la posvícenská husa

fotka Kuře a la posvícenská husa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kuře a la posvícenská husa:

1 ks celé kuře  | 4 ks jablka  | 1 ks černé pivo  | 1 dcl vody  | špetka soli a kmínu

Postup přípravy receptu Kuře a la posvícenská husa:

Kuře má být víc osolené, a tak ho prostě osolím, pak ještě jednou, jako bych ho předtím nesolila (čili osol kuře 2x). Omytá jablka rozčtvrtím, zbavím jadřinců a vecpu je do kuřete. Kuře vložím do remosky, hojně posypu kmínem, podliju vodou a peču bez otevírání půl hodiny. Pak ho přeliju černým pivem a od té chvíle každých deset minut přelívám šťávou, ve které se kuře peče.
Kuře peču podle velikosti ještě tak tři čtvrtě hodiny až hodinu, no prostě až je měkké.

Podáváme s bramborovým knedlíkem a se zelím.


Fotky receptu Kuře a la posvícenská husa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře a la posvícenská husa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles