Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuře Dijon:
4 kuřecí prsíčka
| 2 lžíce medu
| kousek másla
| 3/4 skleničky dijonské hořčice
| kuřecí vývar
| šťáva z citronu
Postup přípravy receptu Kuře Dijon:
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky, osolíme a necháme chvilku odležet. Na pánvi si rozpustíme trochu másla a med, potom přidáme dijonskou hořčici. Do této husté omáčky se zachumlají kuřecí kousky a až zbělají a pustí šťávu, tak je odstavíme z plotny. Takto připravené kuřecí maso necháme marinovat do druhého dne. Po ukončení marinování znovu podusíme a zředíme vývarem tak, aby měla šťáva konzistenci omáčky. Přisolíme a zakápneme citronovou šťávou podle chuti každého.
Fotky receptu Kuře Dijon:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!