Na másle do kterého jsme přidali slunečnicový olej orestujeme do zlatova kuřecí prsa. Poté vyndáme a přidáme do pánve na jemno nakrájenou šalotku a restujeme opět do měkka, zlatava. Až bude šalotka hotová vrátíme orestovaná kuřecí prsa zpět do pánve. Přilijeme kuřecí vývar, vinný ocet a přivedeme k varu. Poté zvolna opékáme pod poklicí asi 10-12 minut občas promícháme. Po cca 12 minutách kuřecí prsa opět vyjmeme a do pánve přidáme hrozny, smetanu a trošku muškátového oříšku. Necháme spojit chutě a nakonec osolíme a opepříme. Hotovou omáčkou poté poléváme kuřecí prsa již naservírovaná na talíři. Podáváme se zeleninou případně zeleninovým salátem. Dobrou chuť.
Fotky receptu Kuře s hrozny :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!