1 kg kuřecí maso (stehny, čtvrtky, křidélka)
| 1 ks cibule
| 100 g porek
| 3 ks stroužky česneku
| 1 ks rozmarýn, bazalka, majoránka
Postup přípravy receptu Kuřecí bylinkové maso:
Kuřecí maso mírně osolíme, okmínujeme a posypeme podravkou. Najemno nakrájíme cibuli, pórek, česnek a rovnoměrně rozložíme do pekáčku. Na to pak položíme okořeněné kuřecí maso a posypeme je bylinkami.
Kuřecí maso na bylinkách podléváme často vždy troškou vody (neboť pečeme bez tuku) a pečeme je dozlatova.
Kuřecí maso na bylinkách je lehce stravitelné a spolu s vařenými brambory a např. meruňkovým kompotem si na něm pochutná určitě celá rodina.
Fotky receptu Kuřecí bylinkové maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!