Postup přípravy receptu Kuřecí čína s nudlemi:
Doporučuji, abyste si maso naložili den předem, bude mít pak lepší chuť. Marinádu vyrobíte jednoduše, maso nakrájíte na malinké kousky, zalejete olejem, osolíte, přidáte trošku majoránky, oregana a kari a necháte v lednici odležet.
Do rozpálené pánve vsypete maso a zprudka opečeme, mezitím si nakrájíme cibuli. Až bude maso opečené podlejeme ho vodou, přidáme cibuli a přiklopíme. Maso průběžně sledujeme a podléváme. Mezitím si připravíme papriky a pórek, který nakrajíme podle libosti.
Až bude cibule trošku rozvařená nasypte tam i žampióny, aby se stačily prohřát.
Maso bývá většinou hotové, když je cibule rozvařená a udělala šťávu. Teď vsypte papriku a pórek, vypněte plotnu a nechte čínu "dojít".
Nudle připravíte tak, že zalijete vařicí vodou, necháte chvilku odstát a slijete je, dobrou chuť!!!