Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuřecí játra po znojemsku

fotka Kuřecí játra po znojemsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuřecí játra po znojemsku:

1 kg kuřecích (nebo krůtích) jater  | 20 dkg nakládaných okurek  | 1 velká cibule  | 2 velké krajíce chleba  |  dijonská hořčice  |  masový vývar  | 1/2 l oleje  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí játra po znojemsku:

Na oleji zprudka opečeme játra (pokrájená na větší kousky), vyjmeme a do výpeku vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, smažíme do zlatova, přidáme hořčici, nakrájené okurky, asi tak třikrát zamícháme, podlijeme vývarem a přidáme na kostičky nakrájený chléb zbavený kůrky. Osolíme, opepříme a dusíme dokud se chleba nerozvaří dohladka (v průběhu dušení dost často mícháme), pokud se nám zdá, že je šťáva příliš hustá, podlijeme. Játra podusíme tak 8 - 10 min ve šťávě před dokončením.


Fotky receptu Kuřecí játra po znojemsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí játra po znojemsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !