Postup přípravy receptu Kuřecí játra s jogurtovou omáčkou:
Bylinky nakrájejte na jemno, dejte je do jogurtu spolu s citronovou šťávou a smetanou. Přidejte česnek, ochuťte bílým pepřem, solí, cukrem a promíchejte. Na pánvi rozehřejte 1 PL oleje a na něm orestujte cibuli (asi 5 minut) a vyjmete ji z pánve. Na pánev přidejte zbytek oleje. Játra obalte v mouce a na tomto oleji je restujte asi 2-3 minuty. Během restování játra posypte provensálským kořením. Na pánev přidejte osmaženou cibuli a prohřejte 1 minutu. Ochutťe solí a pepřem. Podávejte s jogurtovou omáčkou a vařenými brambory. Tato jogurtová omácka se hodí i k pečeným a grilovaným masům.
Fotky receptu Kuřecí játra s jogurtovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!