Postup přípravy receptu Kuřecí játra s kečupovou omáčkou:
Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky.
Na pánev dáme olej a cibuli, kterou smažíme, až zesklovatí. Poté přidáme játra, která předem očistíme, nakrájíme. Je dobré je předem nechat chvíli namočené v mléku, aby se zbavila zápachu. Játra restujeme, dokud se nezatáhnou.
Poté přilijeme trochu červeného vína. Pokud nemáme zrovna víno, postačí vývar nebo trocha vody. Směs necháme vařit za stálého míchání. Až jsou játra téměř hotová, přilijeme kečup, sójovou omáčku a vaříme, dokud játra nejsou hotová. Pak celou směs zahustíme, pokud je potřeba, a přidáme sůl a pepř.
Kuřecí játra s kečupovou omáčkou podáváme s rýží nebo hranolky.