350 g kuřecích jater
| 500 g penne
| 1 cibule
| 2 stroužky česneku
| 50 g ramy
| 2 lžíceq nastrouhané citronové kury
| 2 bobkové listy
| 120 ml červeného vína
| 2 lžíce rajského protlaku
| 2 lžíce ramy ke šlehání
| sůl,pepř
Postup přípravy receptu Kuřecí játra s penne:
Penne uvaříme podle návodu a udržujeme v teple. Cibuli podusíme na Ramě Culinesse doměkka, přidáme česnek, játra, pomerančovou kůru a bobkové listy. Za míchání asi 3 minuty podusíme. Játra vyjmeme z pánve a do vypečené šťávy přimícháme červené víno, rajčatový protlak a Ramu Cremefine. Na mírném ohni povaříme, dokud omáčka nezhoustne. Bobkové listy vyjmeme, dáme játra zpět do pánve a krátce prohřejeme. Osolíme, opepříme a podáváme.
Fotky receptu Kuřecí játra s penne:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!