Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí játra v bramboráku

fotka Kuřecí játra v bramboráku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Kuřecí játra v bramboráku:

30 dkg brambor  | 50 dkg kuřecích jater  | 1 balení bramborového koření  |  tuk na smažení  | 15 ml mléka

Postup přípravy receptu Kuřecí játra v bramboráku:

Brambory nastrouháme, slijeme vodu a zalijeme je trochou vařeného mléka - méně saje omastek, okořeníme bramborákovým kořením, můžeme zahustit trochou hladké mouky. Játra krátce podusíme.
Předpečeme bramborák na jedné straně. Na syrovou stranu rozložíme upravená játra a přidáme přes ně bramborákové těsto. Po dopečení spodní strany bramboráku jej otočíme a dopečeme. Podáváme se zeleninovou oblohou. Tip: S mlékem je bramborák křehčí, dá se dělat i později, nehnědne.


Fotky receptu Kuřecí játra v bramboráku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí játra v bramboráku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles