250 g pečeného kuřecího masa bez kostí
| 50 g sterilovaného celeru
| kousek jablka
| kousek čerstvé nebo sterilované kapie
| několik středových lístků hlávkového salátu
| 100 g majonézy
| 1/2 dcl smetany
| citron
| špetka cukru
| petrželka
| sůl
Postup přípravy receptu Kuřecí koktajl :
Kuřecí maso, okapaný celer, kapii a oloupané jablko bez jádřinců pokrájíme na nudličky, přidáme majonézu rozmíchanou s citronovou šťávou, cukrem a solí, ušlehanou smetanu a vše lehce promícháme. Koktajl vložíme do čtyř koktajlových skleniček vyložených větší částí listů salátu pokrájených na nudličky a krátce vychladíme. Okraje skleniček ozdobíme plátky citronu a koktajl ozdobíme zbylými nudličkami hlávkového salátu a petrželkou.
Fotky receptu Kuřecí koktajl :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!