Použité suroviny receptu Kuřecí křidélka s rajčatovou omáčkou:
12–15 ks kuřecích křidélek
| 700 g rajčat,
| 1 středně velké jablko
| 1 středně velká cibule
| trochu oleje
| 4 lžíce rajského protlaku
| 2 lžíce medu
| špetka grilovacího koření
| špetka soli a pepře
Postup přípravy receptu Kuřecí křidélka s rajčatovou omáčkou:
Rajčata i oloupané jablko bez jadřinců nakrájíme na kostičky. Stejně tak cibuli, kterou necháme zesklovatět na oleji. Přidáme k ní rajčata a jablko, protlak, dochutíme solí a dusíme asi 20–30 minut.
Mezitím si připravíme křidélka. Smícháme med, sůl, grilovací koření, pepř a trochu oleje a směsí křidélka potřeme. Opékáme na grilu dozlatova.
Podáváme společně s rajčatovou omáčkou, kterou ještě po uvaření dochutíme solí a pepřem.
Fotky receptu Kuřecí křidélka s rajčatovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!