4 kuřecí prsíčka
| 100 g bílého nebo hnědého cukru
| bílý pepř
| sůl
| ½ lžičky kari
| ½ lžičky skořice
| ½ lžičky mletého kmínu
| 1 lžička sladké papriky
Postup přípravy receptu Kuřecí maso v karamelu:
Smícháme kari, pepř, sůl, skořici, kmín a sladkou papriku. Cukr smícháme s polovinou směsi koření a necháme na mírném ohni za stálého míchání zkaramelizovat.
Kuřecí maso omyjeme, osušíme a posypeme zbývající směsí koření. Kuřecí maso grilujeme po obou stranách 5 minut. Poté prsíčka potřeme kořeněným karamelem a za občasného otáčení dále grilujeme asi 8 minut.
Fotky receptu Kuřecí maso v karamelu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!