Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.11. 2025
Dnes má svátek Bohdan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí paprikový perkelt

fotka Kuřecí paprikový perkelt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuřecí paprikový perkelt:

1 ks kuře  | 2 ks cibule  | 3 stroužky česneku  | 3 ks rajčata  | 2 ks červené papriky  | 2 ks zelené papriky  | 1 lžička sladké papriky  | 3 lžíce rajského protlaku  |  sůl  | 1 lžička škrobu  | 4 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Kuřecí paprikový perkelt:

Rajčata spaříme, slupky oloupeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Na dvou lžících oleje osmahneme nasekanou cibuli s česnekem, přidáme rajčata, na kostičky nakrájené papriky a vše opečeme. Zeleninu vyjmeme a dáme stranou. Kuře vykostíme a nakrájíme na kostky. Kostky masa nasypeme na vypečený olej, přidáme 2 lžíce oleje a opečeme je. Posypeme paprikou a solí, podlijeme vodou a asi 15 minut dusíme doměkka. Poté vrátíme zeleninu, přidáme rajský protlak a promícháme. Dusíme ještě asi 20 minut. Škrob rozpustíme ve vodě a kuřecí paprikový perkelt jím zahustíme. Podáváme s brambory.


Fotky receptu Kuřecí paprikový perkelt:

Kuřecí paprikový perkelt
Kuřecí paprikový perkelt
Fotky vložil: vilka 
Hodnocení receptu Kuřecí paprikový perkelt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !