Použité suroviny receptu Kuřecí prsa s limetovým máslem :
300 g mrkve
| 300 g hráškových lusků
| 1 limeta
| 80 g másla ochuceného česnekem
| 4 kuřecí prsa
| sůl
| pepř
| 1/2 svazku bazalky
Postup přípravy receptu Kuřecí prsa s limetovým máslem :
Mrkev a lusky očistíme a omyjeme. Mrkev nakrájíme na kolečka. Limetu omyjeme, otřeme a kůru ostrouháme. Z poloviny plodu vylisujeme šťávu. Asi 50 g česnekového másla uřeme s limetovou kůrou a šťávou. Kuřecí prsa osolíme a opepříme. Vložíme do žáruvzdorné nádoby a potřeme limetovým máslem. Grilujeme je po každé straně asi 5 minut. Mrkev a lusky opečeme na zbývajícím másle a okořeníme. Podle potřeby přidáme 2 lžíce vody a přikryté dusíme asi 8 minut. Bazalkové lístky nakrájíme na nudličky. Přimícháme je k zelenině. Kuřecí prsa rozpůlíme a upravíme na zeleninu, případně ozdobíme plátky limety.
Fotky receptu Kuřecí prsa s limetovým máslem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!