Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuřecí prsíčka v citronové marinádě

fotka Kuřecí prsíčka v citronové marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí prsíčka v citronové marinádě:

500 g kuřecí prsa  | 1/2 ks citron  | asi 10 listů bazalka  | 1 stroužek česnek  | špetku oregáno  | 1 sýr cottage  |  olej nebo ramu

Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka v citronové marinádě:

Kuřecí prsa jemně naklepeme a osolíme. Do hrnce vymačkáme citon, nakrájíme nadrobno bazalku, přidáme oregáno a vylisovaný česnek. To vše řádně smícháme i s masem a necháme hodinu v chladnu odležet. Na pekáči rozehřejeme olej nebo ramu a postupně prsíčka osmahneme a naskládáme vedle sebe. Nahoru dáme hromádky sýru a dáme zapéct na 180-200 stupňů po dobu asi 30-40minut. Možno posypat pažitkou. Jako přílohu doporučuji rýži, ochucenou kari kořením.


Fotky receptu Kuřecí prsíčka v citronové marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsíčka v citronové marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !