500 g kuřecího masa (kuřecí prsa nebo vykostěná stehna)
| 4 ks rajčata
| 2 ks papriky
| 1 ks cibuli
| trochu oleje
| 1 dl smetany
| špetka soli a sladké papriky
| 1 stroužek česnek
Postup přípravy receptu Kuřecí ragú s lečem:
Nakrájenou cibuli a česnek necháme zpěnit na oleji, poprášíme sladkou paprikou, pak zalijeme vodou a uvedeme do varu. Do vroucí směsi vložíme maso nakrájené na kostičky a dusíme, až je maso téměř měkké. Oloupaná a nakrájená rajčata a papriky nakrájené na nudličky přidáme k masu. Jídlo je téměř hotovo, když je maso měkké. Nakonec zalijeme smetanou.
Fotky receptu Kuřecí ragú s lečem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!