Použité suroviny receptu Kuřecí řízky pečené v omáčce:
4 porce Kuřecí řízky nejlépe stehenní podle počtu strávníků
| asi třetinu jemného kečupu
| 3-4 lžíce tatarky
| 1 lžíce medu
| 1 cibule
| 5 stroužků česneku
| dle chuti: sojovka, sůl a pepř
| dle chuti: smetana
Postup přípravy receptu Kuřecí řízky pečené v omáčce:
Smícháme kečup s tatarkou, medem, pokrájenou cibulí, dvěma nadrcenými a třemi pokrájenými stroužky česneku, osolíme, opepříme, dochutíme sojovkou a vlijeme do pekáčku.
Maso ze všech stran obalíme v omáčce, vše zalijeme smetanou a dáme péci na 175 stupňů asi 40 minut.
Fotky receptu Kuřecí řízky pečené v omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!