Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí rizoto s hráškem a sýrem

fotka Kuřecí rizoto s hráškem a sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuřecí rizoto s hráškem a sýrem:

300 g pečeného kuřecího masa bez kostí  | 60 g másla  | 5 lžic sterilovaného hrášku  |  kari koření  | 100 g strouhaného sýra  |  sůl  | 4,5 dl vývaru z kuřecích drůbků  | kousek cibule  | 300 g rýže

Postup přípravy receptu Kuřecí rizoto s hráškem a sýrem:

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vmícháme kuřecí maso nakrájené na kostičky a koření karí a osmažíme je. Přebranou rýži spaříme třikrát vařící vodou, potom ji třikrát propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Vmícháme ji do kuřecí směsi, zalijeme vývarem z drůbků (na šálek rýže 1,5 šálku vývaru), osolíme a dusíme na mírném ohni pod pokličkou doměkka. Pak rizoto sejmeme z tepelného zdroje a necháme stát ještě pet minut pod pokličkou. Hrášek ohřejeme v nálevu, ocedíme, necháme okapat a masovou vidlicí vmícháme do rizota. Při podávání posypeme rizoto strouhaným sýrem. Podáváme s kompotem nebo s jemným zeleninovým salátem.


Fotky receptu Kuřecí rizoto s hráškem a sýrem:

Kuřecí rizoto s hráškem a sýrem
Fotky vložil: filipi 
Hodnocení receptu Kuřecí rizoto s hráškem a sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !