4 řízky z kuřecích prsíček
| jodová sůl
| bílý pepř mletý
| 0,5 KL oregana
| 0,5 malého lilku (cca 80 g)
| 4 plátky Eidamu
Postup přípravy receptu Kuřecí steaky s lilkem:
Ve studené vodní lázni necháme změknout špejle. Řízky omyjeme a ze všech stran je potřeme solí, pepřem a oreganem. Lilek omyjeme a nakrájíme na 8 tenkých plátků. Rozpůlíme plátky sýra, rozdělíme je na řízky, položíme na ně vždy 2 plátky lilku a sepneme je špejlí. Grilujeme nejprve na obložené straně po dobu 5-7 minut, pak obrátíme a grilujeme dalších 7-10 minut, dokud není maso propečené.
Fotky receptu Kuřecí steaky s lilkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!