250 g kuskusu
| 600 g jehněčího hřbetu
| 200 g očištěných fazolových lusků
| 3 ks šalotky
| 3 stroužky česneku
| 3 lžíce olivového oleje
| 200 g sekaných rajčat z konzervy
| 1 lžička kmínu
| 1 lžička skořice
| 200 g scherry rajčátek
| sůl a pepř podle chuti
Postup přípravy receptu Kuskus s jehněčím masem:
Šalotky a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Jehněčí očistíme a nakrájíme na nudličky. Na rozehřátém oleji osmahneme cibuli s česnekem. Přidáme maso a orestujeme ho. Jehněčí zalijeme rajčaty a asi 300 ml vody. Vše osolíme, dochutíme kořením a pod pokličkou dusíme asi 60 minut. Dle potřeby doléváme vodu. Rajčátka omyjeme a přepůlíme. Těsně před koncem vaření přidáme fazolky i rajčátka doo kastrolu s masem. Vše společně prohřejeme a podáváme s kuskusem.
Fotky receptu Kuskus s jehněčím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!