Postup přípravy receptu Kuskus s masovou směsí:
Nejdříve si podle návodu na obalu připravíme kuskus.
Kuřecí plátek omyjeme, osušíme naklepeme a nakrájíme na kostičky. Játra očistíme, omyjeme a osušená, nakrájíme na tenké nudličky. Kapii omyjeme, zbavíme jadřince a nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli sloupneme a nakrájíme na proužky. Řapíkatý celer omyjeme a nakrájíme na kroužky. Konzervované fazole necháme okapat. Kořínek kurkumy a čerstvý zázvor očistíme a nastrouháme. Chilli papričku zbavíme jadérek a jemně usekáme.
Na větším množství oleje prudce orestujeme kuřecí maso a játra. Přidáme kapii, celer, cibuli, česnek, kurkumu, zázvor, chilli papričku a za stálého míchání směs restujeme, dokud zelenina nezkřehne.
Nakonec přidáme okapané fazole, podle potřeby opepříme a osolíme, případně podlijeme několika lžícemi vývaru a vmícháme kuskus.
Kuskus s pikantní směsí jater, kuřecího masa a zeleniny podáváme horký, ozdobený bylinkami.