Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Květák s uzenou kýtou ve smetanové omáčce

fotka Květák s uzenou kýtou ve smetanové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Květák s uzenou kýtou ve smetanové omáčce:

1 velký květák  | 100 g uzené kýty  | 50 g tvrdého sýra jemně nastrouhaného  | 50 g másla  | 50 g hladké mouky  | 100 ml smetany na šlahání  | 2 vejce  | špetka soli  | špetka pepře  |  tuk na vymazání zapékací mísy  |  strouhanka na vysypání zapékací mísy

Postup přípravy receptu Květák s uzenou kýtou ve smetanové omáčce:

Z másla a mouky vymícháme světlou jíšku. Do jíšky po částech vmícháme smetanu, ochutíme solí, pepřem, přidáme sýr a krátce povaříme. Nakonec zašleháme vejce a dál nevaříme. Okapaný květák rozebereme na růžičky a rozložíme do vymazané a vysypané zapékací mísy. Posypeme nudličkami kýty a zalijeme smetanovou omáčkou. Ve středně horké troubě zapékáme asi 30 minut.


Fotky receptu Květák s uzenou kýtou ve smetanové omáčce:

Květák s uzenou kýtou ve smetanové omáčce
Květák s uzenou kýtou ve smetanové omáčce
Květák s uzenou kýtou ve smetanové omáčce
Květák s uzenou kýtou ve smetanové omáčce
Fotky vložil:  
Hodnocení receptu Květák s uzenou kýtou ve smetanové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !