Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.04. 2025
Dnes má svátek Aleš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Květáková polévka s osmaženou žemlí

fotka Květáková polévka s osmaženou žemlí
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Květáková polévka s osmaženou žemlí:

500 g květáku  | 1 a 1/2 litru vody  |  sůl  | 50 g tuku  | 50 g hladké mouky  | 1/2 masoxu  | špetka květu  |  petrželka  | 1 žemle  | 20 g tuku

Postup přípravy receptu Květáková polévka s osmaženou žemlí:

Očištěný květák uvaříme v osolené vodě téměř do měkka. Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji prochladlým vývarem z květáku, dobře rozšleháme, přidáme masox a povaříme. Okořeníme květem, přidáme nadrobno sekanou petrželku a vložíme zpět do polévky na růžičky rozebraný květák. Jako vložku podáme osmaženou, na kostičky nakrájenou žemli.


Fotky receptu Květáková polévka s osmaženou žemlí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Květáková polévka s osmaženou žemlí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice