Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kynutá bábovka s perníkovou náplní

fotka Kynutá bábovka s perníkovou náplní
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Kynutá bábovka s perníkovou náplní:

těsto:  | 350 g hrubé mouky  | 125 ml mléka  | 1/2 kostky droždí  | 40 g cukru  | 50 g másla  | 1 vejce  | 1 špetka soli  | dle chuti: citronová kůra  | náplň:  | 1 lžíce kakaa  | dle chuti: strouhaná pomerančová kůra  | 100 g rozpuštěného másla  | poleva:  | 100 g moučkového cukru  | 1 lžíce citronové nebo pomerančové šťávy

Postup přípravy receptu Kynutá bábovka s perníkovou náplní:

Domácí pekárnu zapneme na program těsto. Vykynuté těsto rozválíme na obdélník, pomažeme máslem, posypeme ochucenými strouhanými perníky, pokapeme zbytkem másla. Zarolujeme a vložíme do vymazané a vysypané formy. Necháme ještě 15 min. vykynout a pečeme cca 50 minut.
Vychladlou bábovku potřeme rozehřátou meruňkovou marmeládou (nemůsí být), polevou z citronové šťávy a moučkového cukru a popř. posypeme ořechy.


Fotky receptu Kynutá bábovka s perníkovou náplní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kynutá bábovka s perníkovou náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !