Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.05. 2025
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kyselo s vejci z Krkonoš

fotka Kyselo s vejci z Krkonoš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kyselo s vejci z Krkonoš:

3/4 l vody  | 4 vejce  | 4 větší brambory  | 2 hrsti sušených hub nebo talíř čerstvých  | 50 g másla  | dle chuti: kmín  | dle chuti: sůl a pažitka  | na kvas:  | 10 lžic žitné mouky  | 50 g droždí

Postup přípravy receptu Kyselo s vejci z Krkonoš:

Připravíme kvas tak, že droždí, mouku a chlebovou kůrku rozmícháme ve vlažné vodě a necháme 24 hodin kvasit na teplém místě. Sušené houby rozdrtíme (čerstvé nadrobno nakrájíme), vložíme do hrnce s vodou. Přidáme sůl, kmín a vaříme doměkka. Na pánvi rozehřejeme část másla, přilijeme vejce a mícháme, dokud neztuhnou. Pak je vmícháme do polévky. Kvas nejprve důkladně promícháme, pak jej vmícháme do polévky a povaříme. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme a přidáme do hotové polévky. Na talíři kyselo posypeme nakrájenou pažitkou.


Fotky receptu Kyselo s vejci z Krkonoš:

Kyselo s vejci z Krkonoš
Kyselo s vejci z Krkonoš
Kyselo s vejci z Krkonoš
Kyselo s vejci z Krkonoš
Fotky vložil: uznevim,hanina51 
Hodnocení receptu Kyselo s vejci z Krkonoš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !