Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kyselo s vejci z Krkonoš

fotka Kyselo s vejci z Krkonoš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kyselo s vejci z Krkonoš:

3/4 l vody  | 4 vejce  | 4 větší brambory  | 2 hrsti sušených hub nebo talíř čerstvých  | 50 g másla  | dle chuti: kmín  | dle chuti: sůl a pažitka  | na kvas:  | 10 lžic žitné mouky  | 50 g droždí

Postup přípravy receptu Kyselo s vejci z Krkonoš:

Připravíme kvas tak, že droždí, mouku a chlebovou kůrku rozmícháme ve vlažné vodě a necháme 24 hodin kvasit na teplém místě. Sušené houby rozdrtíme (čerstvé nadrobno nakrájíme), vložíme do hrnce s vodou. Přidáme sůl, kmín a vaříme doměkka. Na pánvi rozehřejeme část másla, přilijeme vejce a mícháme, dokud neztuhnou. Pak je vmícháme do polévky. Kvas nejprve důkladně promícháme, pak jej vmícháme do polévky a povaříme. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme a přidáme do hotové polévky. Na talíři kyselo posypeme nakrájenou pažitkou.


Fotky receptu Kyselo s vejci z Krkonoš:

Kyselo s vejci z Krkonoš
Kyselo s vejci z Krkonoš
Kyselo s vejci z Krkonoš
Kyselo s vejci z Krkonoš
Fotky vložil: uznevim,hanina51 
Hodnocení receptu Kyselo s vejci z Krkonoš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !