Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.10. 2024
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Labužnický pstruh

fotka Labužnický pstruh
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Labužnický pstruh:

4 porce pstruha  |  citronová šťáva  |  sůl  |  hladká mouka  | 150g žampionů  | 2 lžíce másla  | 2 kostky maggi bylinek česnek a petržel  | 100 ml bílého vína

Postup přípravy receptu Labužnický pstruh:

Pstruhy opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme, osolíme a obalíme ze všech stran v hladké mouce. V rozehřáté remosce nejprve podusíme žampiony na másle, zalijeme citronovou šťávou, bílým vínem, přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel a necháme je úplně rozpustit. Pstruhy vložíme do remosky na žampiony, z vrchu pokapeme olejem a necháme péct doměkka (asi 10 minut).



Fotky receptu Labužnický pstruh:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Labužnický pstruh
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !