Vložil: | saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 20 |
|
|
Použité suroviny receptu Lahodný králík s bylinkami, vínem a těstovinami:
1 menší králík
| rozmarýn, tymián, majoránka
| cherry rajčátka
| 4 str. česneku
| svazek bazalky
| 1 chilli
| bílá cibulka
| oliv. olej
| 3 sklenky bílého vína
| 400 g těstovin
| parmazán
Postup přípravy receptu Lahodný králík s bylinkami, vínem a těstovinami:
Na olivovém oleji osmahněte do růžova porce králíka, osolte je, ochuťte papričkou a prolisovaným česnekem, přidejte bílé víno a nechte vstřebat. Po chvíli přidejte rajčátka rozkrojená na polovinu, pokrájenou cibulku, rozmarýn, tymián, majoránku a nechte povařit asi 20 minut na mírném ohni.
Mezitím uvařte těstoviny o něco méně než al dente.
Takto uvařené těstoviny přidejte k porcím králíka, promíchejte s omáčkou, aby se dobře spojily a ještě vše povařte. Nakonec přidejte čerstvou bazalku a podávejte posypané parmezánem.
Fotky receptu Lahodný králík s bylinkami, vínem a těstovinami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!