Postup přípravy receptu Lahůdkové vepřové řízky v těstíčku:
Vejce našleháme se škrobovou moučkou, přidáme prolisovaný česnek, koření, sůl a nakrájenou pažitku.
Vepřovou kýtu naporcujeme na plátky, naklepeme a osolíme. Takto připravené plátky narovnáme do těstíčka a necháme je v něm asi 2 hodiny uležet. Pak plátky vyndáme a usmažíme po obou stranách na tuku. Po usmažení je položíme na papírový ubrousek, který do sebe vsákne přebytečný tuk. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.
K tomu můžeme podávat zeleninový salát.
Řízky můžeme podávat také s chlebem.
Fotky receptu Lahůdkové vepřové řízky v těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!