0,5 kg hovězího masa (kýta, může být i plec)
| 1 větší cibule
| žampiony
| 2 rajčata
| 2 papriky
| sůl
| pepř
| pikantní vegeta
| 2 lžíce rajského protlaku
| kysaná smetana
| tuk nebo olej (jak jste zvyklé)
Postup přípravy receptu Lehce pikantní fantazie:
Hovězí maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji. Poté na výsmahu orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme zpět maso a dusíme asi 10 minut. Přidáme na plátky nakrájené žampiony a opět dusíme asi 5 minut - 10 minut, můžeme lehce podlít vodou nebo vývarem. Přidáme nakrájená rajčata a papriky, osolíme, opepříme a promícháme se 2 lžícemi rajského protlaku. Podusíme opět asi 10 minut. Na závěr vmícháme kysanou smetanou a dochutíme pikantní vegetou (můžete i jiné koření) a ještě necháme chvíli povařit. Podáváme např. s rýží, sypané pórkem i těstoviny.
Fotky receptu Lehce pikantní fantazie:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!