600 g sojových bobů
| 300 g drůbežích jater
| 2 cibulky
| 50 g másla
| svazek cibule s natí
| svazek kopru
| 1 vejce
| 2 lžíce mouky
Postup přípravy receptu Lehká sojová sekaná:
Celá drůbeží játra podusíme na másle asi pět minut. Potom je pokrájíme společně s umytou jarní cibulkou na malé kousky. Do vařící osolené vody nasypeme sójové boby a necháme pomalu vařit asi 20 minut. Poté scedíme a smícháme s nasekanou cibulí a játry. Ke směsi přidáme vejce, nasekaný kopr, mouku, máslo a všechno promícháme. Směs rozložíme na máslem vymazaný a strouhankou vysypaný plech. Sekanou pečeme v předehřáté troubě asi 40 - 50 minut. Když je upečená, necháme ji vychladnout a krájíme na plátky.
Fotky receptu Lehká sojová sekaná:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!