Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lenčin štrůdl

fotka Lenčin štrůdl
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Lenčin štrůdl:

1 listové těsto  | podle chuti: jablka  |  rozinky  |  ořechy  |  moučkový cukr  |  skořice  |  strouhanka  |  hl. mouka  |  čokoláda

Postup přípravy receptu Lenčin štrůdl:

Těsto vyválíme na obdélník, posypeme strouhankou, nastrouhanými jablky, posypeme moučkovým cukrem se skořicí, přidáme rozinky, ořechy, na jemno nasekanou čokoládu. Okraje ohneme a pevně zabalíme, dáme na vymazaný plech a potřeme rozšlehaným vajíčkem. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 stupňů asi tak 10 minut, během pečení kontrolujeme po případně otočíme. Po upečení potřeme zbylým vajíčkem a posypeme moučkovým cukrem. Podáváme ke kávě či čaji.


Fotky receptu Lenčin štrůdl:

Lenčin štrůdl
Lenčin štrůdl
Lenčin štrůdl
Lenčin štrůdl
Lenčin štrůdl
Lenčin štrůdl
Lenčin štrůdl
Lenčin štrůdl
Lenčin štrůdl
Lenčin štrůdl
Fotky vložil: Natural,uznevim,vilka,hanina51 
Hodnocení receptu Lenčin štrůdl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles