Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Liběchovický pstruh v alobalu

fotka Liběchovický pstruh v alobalu
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Liběchovický pstruh v alobalu:

800 g pstruha  | 100 g másla  | 1 krabička tresčích jater  | 250 g žampionů  | 250 g předvařené rýže  | 1 citron  |  sůl  |  pažitka

Postup přípravy receptu Liběchovický pstruh v alobalu:

Pstruhy vykucháme, hlavy odřízneme, ryby stáhneme, vykostíme, rozporcujeme a osolíme. Polovinu másla rozpustíme na pánvi a upečeme na něm připravené porce pstruhů. Citron oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka. Rýži uvaříme. Žampiony očistíme, tence pokrájíme a dusíme na druhé polovině másla. Měkké houby vmícháme do rýže. Připravíme si 4 čtverce alobalu asi 20 x 20 cm. Do středu alobalu dáme vždy čtvrtinu žampionové rýže, na ni položíme pečené porce ze pstruhů, navrch položíme kolečko citronu s kopečkem tresčích jater. Alobal uzavřeme, položíme do pekáčku a v horké troubě zapékáme 5 minut. Podáváme na talíř v alobalu, který při tom rozřízneme. Posypeme nadrobno nasekanou pažitkou.


Fotky receptu Liběchovický pstruh v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Liběchovický pstruh v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !