Postup přípravy receptu Lilky se smaženou rybou:
Rybu opláchneme, osušíme a pokapeme 4 lžícemi citronové šťávy. Osolíme a opepříme. Lilky oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Lehce je posolíme a necháme přibližně půl hodiny vypotit. Hnědou šťávu pak slijeme a lilky otřeme papírovými utěrkami. Rajčata ponoříme do vařící vody, stáhneme slupku, rozkrojíme, odstraníme jadérka a dužinu nakrájíme nadrobno. Šalotky a česnek oloupeme a nasekáme. V kastrolu rozpálíme 2 lžíce oleje, opražíme šalotky a česnek. Přidáme lilky a opékáme přibližně 3 až 4 minuty. Pak přisypeme rajčata a vaříme ještě asi 25 až 30 minut. Teprve potom zeleninu osolíme a opepříme. Rybu rozkrájíme na porce, obalíme je v hladké mouce a smažíme na 1 lžíci oleje na pánvi s nepřilnavým povrchem po každé straně asi 4 minuty. Jogurt ochutíme 2 lžícemi citronové šťávy, osolíme a opepříme. Na talíř podáme rybu se zeleninou, nakonec pokapeme jogurtem.