Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Lín se zeleninou:
4 porce lína
| trocha hladké mouky
| sůl
| olej
| 200 g kořenové zeleniny
| kečup
| citrónová šťáva
| pepř
| 2 cibule
| cukr
Postup přípravy receptu Lín se zeleninou:
Ryby osolíme, opepříme a pomoučníme. Opečeme je zprudka na oleji. Líny vložíme do nahřáté mísy. Do zbylého oleje vložíme nakrájenou cibuli a zeleninu na kolečka. Dusíme ji. Když je měkká, zaprášíme ji moukou, podlijeme zředěným kečupem a zakapeme citrónem a přisladíme. Omáčku přeléváme přes maso.
Fotky receptu Lín se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!