4 ks líni
| 100 g tvrdého sýra
| 250 ml smetany
| špetka soli, pepře, tymiánu, kmínu
| 1 lžíce sušeného česneku
| 1 lžička papriky
| 200 ml červeného vína
| 100 ml smetany
Postup přípravy receptu Líni z nakolic :
Ryby vykucháme, důkladně očistíme a omyjeme. Osušíme papírovou utěrkou. Nasolíme je, posypeme sušeným česnekem, tymiánem a sladkou paprikou. Dáme je do lednice a necháme alespoň dvě hodiny uležet. Potom líny položíme na pekáč, posypeme je kmínem a pepřem a pečeme v předehřáté troubě při 200°C. V průběhu pečení ryby podléváme červeným vínem. Několik minut před vyjmutím z trouby je zalijeme smetanou a posypeme je strouhaným sýrem. Podáváme se zeleninovou oblohou a brambory.
Fotky receptu Líni z nakolic :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!