Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Líni z nakolic

fotka Líni z nakolic
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Líni z nakolic :

4 ks líni  | 100 g tvrdého sýra  | 250 ml smetany  | špetka soli, pepře, tymiánu, kmínu  | 1 lžíce sušeného česneku  | 1 lžička papriky  | 200 ml červeného vína  | 100 ml smetany

Postup přípravy receptu Líni z nakolic :

Ryby vykucháme, důkladně očistíme a omyjeme. Osušíme papírovou utěrkou. Nasolíme je, posypeme sušeným česnekem, tymiánem a sladkou paprikou. Dáme je do lednice a necháme alespoň dvě hodiny uležet. Potom líny položíme na pekáč, posypeme je kmínem a pepřem a pečeme v předehřáté troubě při 200°C. V průběhu pečení ryby podléváme červeným vínem. Několik minut před vyjmutím z trouby je zalijeme smetanou a posypeme je strouhaným sýrem. Podáváme se zeleninovou oblohou a brambory.


Fotky receptu Líni z nakolic :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Líni z nakolic
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !