Postup přípravy receptu Listové řezy s jahodami:
Z listového těsta vyválíme dva stejně velké pláty. Každý propícháme vidličkou. Radýlkem v plátech naznačíme řezy, aby se nám po upečení lépe krájely a ve vyhřáté troubě při 200 stupních Celsia pečeme dorůžova, asi 17 minut. Z mléka a pudinkového prášku připravíme kaši, kterou za občasného míchání necháme vychladnout. Změklé kousky másla vyšleháme společně s cukrem. Postupně zašleháme podinkovou kaši. Nakonec všleháme likér a necháme v chladu částečně ztuhnout. Polovinu očištěných jahod nakrájíme na kousky. Jeden plát listového těsta potřeme trochou krému, posypeme kousky jahod, naneseme další vrstvu krému a tento postup ještě několikrát zopakujeme. Na krém položíme druhý plát, opatrně přimáčkneme a uložíme v chladu. Po ztuhnutí krájíme na řezy, které poprášíme cukrem, ozdobíme jahodami a přelijeme jahodovou polevou.