Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Lívance plněné jablky

fotka Lívance plněné jablky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Lívance plněné jablky:

1/4 l mléka  | trošku soli  | 2 vejce  | 80 g práškového cukru  | 100 g vařených prolisovaných brambor  | 100 g tvarohu  | 200 g hladké mouky  | jablka  | Kvásek:  | 1/2 dl mléka  | 10 g droždí

Postup přípravy receptu Lívance plněné jablky:

V mléce rozmícháme droždí a necháme vykynout. Do 1/4 l mléka přidáme trošku soli, celá vejce, cukr, vykynuté droždí a všechno zamícháme. Dále přidáme prolisované brambory, přes síto prolisovaný tvaroh a znovu všechno zamícháme. Nakonec za stálého míchání přidáváme po trošce mouku a vařečkou vypracujeme těsto. Necháme ho vykynout. Nahřejeme lívancovou formu, jamky potřeme rozpuštěným máslem, do každé jamky dáme trochu těsta, položíme na ně lístek jablka a zalejeme troškou těsta. Lívance smažíme pomalu na jedné a druhé straně, usmažené posypeme mletou skořicí, práškovým cukrem.


Fotky receptu Lívance plněné jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lívance plněné jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !