Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Londýnský úhoř

fotka Londýnský úhoř
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Londýnský úhoř:

800 g úhoře  |  ocet  |  sůl  | 5 kuliček pepře  |  muškátový oříšek  | 1 ks cibule  | 40 g másla  | 20 g sardelové pasty  |  citronová šťáva  |  petrželka

Postup přípravy receptu Londýnský úhoř:

Ze šesti dilů vody a jednoho dílu octa si připravíme octovou vodu, přidáme sůl, pepř, muškátový oříšek a cibuli. Do vařícího základu vložíme úhoře vcelku, vaříme asi 15 minut a pak necháme rybu okapat. Mezitím si připravíme sardelové máslo (změklé máslo promícháme se sardelovou pastou a necháme ztuhnout v ledničce). Do hrnce dáme vařeného úhoře, sardelové máslo, citrónovou šťávu a sekanou petrželku, vše zastříkneme vodou a dusíme asi 10 minut.



Fotky receptu Londýnský úhoř:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Londýnský úhoř
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !