Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Losos pečený s ančovičkami, olivami a rajčaty:
12 rajčat
| 1 citrón
| 4 filety z lososa
| dle chuti: ančovičky
| 1 hrst čerstvé bazalky
| 2 hrsti černých oliv
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Losos pečený s ančovičkami, olivami a rajčaty:
V misce smícháme nakrájená rajčata a vypeckované olivy, přidáme trochu olivového oleje, pepř, sůl a bazalku. Promícháme. Filety lososa omyjeme, pokapeme citronem, olivovým olejem a lehce osolíme. Připravíme kapsu z alobalu, uvnitř ji trochu vymažeme olivovým olejem a vložíme do něj filet. Na filet potom připravenou směs a navrch položíme ančovičky. Alobal uzavřeme a celou kapsu vložíme do pekáčku a dáme péct. Doba pečení je asi 10 minut.
Fotky receptu Losos pečený s ančovičkami, olivami a rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!