Postup přípravy receptu Losos s kaparovou omáčkou:
Porce lososa osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme rozležet. Poté dáme na pekáč vyložený pečícím papírem a na každý filet dáme kousek másla. Vložíme do trouby a pečeme na 180°C asi 20 minut. Ze zbytku másla a hladké mouky uděláme světlou jížku, zalijeme jí mlékem, popřípadně zředíme vodou a povaříme 20 minut. Poté vmícháme nasekané kapary, citronovou šťávu, citronovou kůru a dochutíme solí a pepřem. Nakonec do omáčky vmícháme zakysaný krém(už nevaříme). Hotovou omáčkou přelijeme porce lososa rozloženého na talířích a podáváme s opečenými bramborami nebo bramborovými kroketami.
Fotky receptu Losos s kaparovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!