Použité suroviny receptu Lososové kousky ve špenátovém kabátku:
1000 g lososových filet
| 500 g špenátových listů
| 300 g sójové omáčky
| 2 cl bílého vína nebo sherry
| 100 g křenu
| citrónová tráva
| 0,2 l rybího vývaru
| citrónová šťáva
| sůl
| bílý pepř
Postup přípravy receptu Lososové kousky ve špenátovém kabátku:
Lososa nakrájíme na hranolky a necháme 30 min. marinovat v sojové omáčce, víně, citrónové trávě a najemno nastrouhaném křenu. Lososa vyjmeme a obalíme v listech špenátu, hranolky poskládáme do kastrolu, zalijeme citrónovou šťávou, rybím vývarem a dusíme 8 min. Hotové závitky přendáme na talíř a podáváme se sojovou omáčku ve které se závitky namáčí při konzumaci.
Fotky receptu Lososové kousky ve špenátovém kabátku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!