Postup přípravy receptu Lososový steak s bylinkovou omáčkou:
Lososa omyjeme a osušíme, osolíme a opepříme. V pánvi necháme rozpálit olej a na něj dáme orestovat podkovy lososa, když jsou opečené, dáme je na talířek mimo. Šťávu, která se z lososa uvolnila necháme v pánvi a do ni dáme na drobno nakrájený česnek. Mírně orestujeme a zalijeme vývarem, jakmile se začne vařit, přidáme do něj smetanu a jíšku a necháme opět projít varem. Nakonec ochutíme ještě solí, pepřem a libečkem. Omáčku vypneme a necháme jen pod pokličkou chvíli dojít.
Lososa podáváme se zeleninou nebo s brambory. Na talíři poléváme bylinkovou omáčkou. Dobrota a je to rychlé.
Fotky receptu Lososový steak s bylinkovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Dobrý den,Váš recept velice uchvátil vybrala jsem si jej na závěrečnou zkoušku...chtěla bych Vás poprosit jestli byste mi mohla napsat kolik přesně čeho jste použila(gramáž lososa,kysané smetany,soli,pepře,oleje,libečku,jíšky(kolik oleje,kolik mouky))...byla bych Vám velmi vděčná předem díky