Použité suroviny receptu Lososový tatarák s čočkou:
100 g klíčků z červené čočky
| hrst řeřichy
| 500 g čerstvého losose
| 1 citrón
| plátky opečeného toustového chleba
| Omáčka:
| 1 žloutek
| 2 lžíce dijonské hořčice
| 150 ml slunečnicového oleje
| 1 lžička balzamikového octa
| sůl a pepř
| kopr
Postup přípravy receptu Lososový tatarák s čočkou:
Losose nakrájíme na velmi drobné kousky. Žloutek vymícháme s hořčicí, za stálého míchání přidáme postupně olej, dochutíme solí, pepřem a octem. Omáčkou přelijeme kousky ryby, přimícháme polovinu čočky a překlopíme na talíř, který je vystlaný druhou polovinou čočky a řeřichou. Ozdobíme koprem. Podáváme s toustem a plátkem citróna.
Fotky receptu Lososový tatarák s čočkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!