Použité suroviny receptu Lovecký špíz z jihočeských specialit:
600 g srnčí kýty
| 200 g anglické slaniny
| 200 g vepřových jater
| 80 g oleje
| 80 g kečupu
| podle chuti: mletý pepř, bobkový list, sůl
Postup přípravy receptu Lovecký špíz z jihočeských specialit:
Srnčí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a nakrájíme na kousky o průměru asi 3 cm. Přidáme bobkový list a naložíme do poloviny dávky oleje. Necháme v chladu odležet, potom na špíz napichujeme střídavě kousky kýty, slaniny a jater. Opékáme na oleji, na talíři přelijeme výpekem a ozdobíme kečupem.
Fotky receptu Lovecký špíz z jihočeských specialit:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!