250 g lunchmeatu
| 150 g čabajky
| 100 g anglické slaniny
| 5 houskových knedlíků
| 1 zelená paprika
| 2 lžíce másla nebo oleje
Postup přípravy receptu Lunchmeat Vikinga Vika:
Lunchmeat a čabajku nakrájíme na úhledné kousky, slaninu nakrájíme na slabé plátky, zelenou papriku krájením přizpůsobíme velikosti masa.
Z jednoho plátku knedlíku nakrájíme asi 4 kousky. Střídavě napichujeme na grilovací jehly, ale slaninu vždy vedle plátků knedlíků.
Vše připepříme cayenským pepřem. Směs při opékání potíráme máslem nebo olejem. Grilujeme asi 8-10 minut. Podáváme s rajským salátem.
Fotky receptu Lunchmeat Vikinga Vika:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!