400 g kuřecích prsíček
| 1 lžíce olivového oleje
| 2 stroužky česneku
| 300 g celeru
| 850 ml(konzerva) bílých fazolí
| (425 ml)konzerva červených fazolí
| 1 konzerva cizrny
| 1 konzerva kukuřice
| 800 ml zeleninového vývaru
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
| dle chuti majoránka
| dle chuti mletá paprika
| 4 bagety
Postup přípravy receptu Luštěninová polévka:
Kuřecí maso opečeme na oleji dozlatova,vyjmeme a ve výpeku osmahneme najemno prolisovaný česnek a celer.Bílé a červené fazole,cizrnu a kukuřici propláchneme vodou a necháme dobře okapat.Přidáme k celeru,přilijeme vývar,osolíme,opepříme,okořeníme paprikou a na mírném ohni dusíme asi 15 minut.Řízky vložíme do hrnce a prohřejeme.Rozdělíme na talíře a ozdobíme majoránkou.Podáváme s bagetou.
Fotky receptu Luštěninová polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!